Πρόγραμμα Ηγεσίας για Φοιτητές/ριες

quality, scrabble, business-6813293.jpg

 Το βιωματικό Πρόγραμμα Ηγεσίας για φοιτητές/τριες είναι μια ετήσια, επιστημονικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση. Μια βαθιά προσωπική, έντονη σε ανατροφοδότηση, μετασχηματιστική εμπειρία μάθησης που στοχεύει να αναδείξει τις ηγετικές δεξιότητες και ικανότητες μέσα από τον συνδυασμό της ατομικής προσωπικής ανάπτυξης και της εργασίας σε ομάδες. Το πρόγραμμα στοχεύει στη προσωπική εξέλιξη και στον εξοπλισμό με τις απαραίτητες δεξιότητες για να αναπτύξετε μια σαφή πορεία αναφορικά με τις ηγετικές ικανότητες στο μέλλον– με υποστήριξη για ό, τι κι αν σας επιφυλάσσει το μέλλον. Επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθ. Anthony Montgomery.

Τι θα αποκομίσω;

Το πρόγραμα στοχεύει σε δεξιότητες-κλειδιά που καθορίζουν τους/τις αποτελεσματικούς ηγέτες και χρειάζονται για την επαγγελματική και προσωπική μας ανάπτυξη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω project-based & problem based learning.

Group mentoring

Το “Group Mentoring” παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον, μέσα στο οποίο μπορείς να πάρεις τον έλεγχο της ανάπτυξής σου, με τους/τις μέντορες ως συνεργάτες και διευκολυντές (αναλογία 2:10, 2 μέντορες ανά ομάδα 10 φοιτητών/φοιτητριών).

Ατομική υποστήριξη

Οι ευρύτεροι και μακροπρόθεσμοι στόχοι μπορεί να είναι κοινοί, όμως κάθε φοιτητής/φοιτήτρια έχει την δυνατότητα να θέσει τους δικούς του/της στόχους, δουλεύοντας ένας-προς-έναν με τους/τις μέντορες για την επίτευξή τους.

Multisource feedback

Έμπειροι επιστήμονες και επαγγελματίες σε τομείς όπως A.I., Διοίκηση Επιχειρήσεων, και Βιώσιμη Ανάπτυξη παρέχουν ανατροφοδότηση, δίνουν απαντήσεις και μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Η φιλοσοφία μας

Η Πυξίδα του Ηγέτη – COMPASS

Competence Optimism Mindset Perserverense Agency Strength Sustainability.
Οι δεξιότητες που χρειάζεσαι για να βρίσκεις τον δρόμο σου ως ηγέτης

Η Εργαλειοθήκη του Ηγέτη

Τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ηγείσαι της ομάδας σου αποτελεσματικά όπως:
-Teambuilding
-Problem Solving
-Conflict Management & Mediation

Το Δίκτυο του Ηγέτη


-Βεβαίωση παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
-Lifetime alumni support & follow up από τους μέντορες του προγράμματος
-Σύνδεση με ανθρώπους και ομάδες που θα ενισχύσουν την επαγγελματική σου σταδιοδρομία

Οι Απόφοιτοι Μας

Προκλητικές δραστηριότητες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, πολύ υλικό για σκέψη. Μία μεταμορφωτική εμπειρία που σε βοηθάει να επαναπροσδιορίσεις πολλά πραγματα. Αυτό το πρόγραμμα έχει πολλά να προσφέρει.

Γιωργος Μαμιδακησ, 20

Ένα προκλητικό πρόγραμμα που σε βοηθάει να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, να μάθεις τις δυνάμεις σου, και να τις χρησιμοποιείς για να αντιμετωπίζεις προκλήσεις.

σταυροσ αμερανησ, 20

Επικοινωνήστε Μαζί Μας